Contact Ons

Oktoberkennismaand > Contact Ons

Ben je geïnteresseerd in Wetenschap en technologie? Lees je vaker over deze categorieën, maar wil je in het echt zo een evenement meemaken? Dat kan zeker via oktoberkennismaand.nl.

Op deze website heb je een overzicht van alle landelijke festivals die te maken hebben met Wetenschap en technologie. Er zijn enkele dingen die niet bekend zijn over de Wetenschap en technologie. Maar tijdens deze festival kom je er gauw achter.

Heb je vragen over de festivals of zijn er misschien opmerkingen, tips en ideeën voor ons. Deel dit graag via het contactformulier, je krijgt zo snel mogelijk reactie. Huiver niet en stel gerust de vragen. Hoe duidelijker het wordt voor jou, hoe beter het is.

Zie je iets niet staan op ons website of is iets onduidelijk, geef dat ook aan via contactformulier. Dankzij jouw hulp kunnen wij ons website beter maken en ben jij hierbij ook goed geholpen.

Is er iets onduidelijk over een festival of staat het adres niet aangegeven, neem gelijk contact op.

Maar niet alleen voor vragen kun je contact opnemen, ook voor het afmelden kan dat. Kun je niet meer meedoen aan een bepaald evenement vanwege omstandigheden, geef dat even aan via een contactformulier. Hierdoor kunnen we tijdig iemand anders aanvullen op jou plaats. De reden hoef je niet aan te geven, we houden rekening met jouw privé.